Konverziós arány optimalizálás leírása

A konverziós arány optimalizálása (CRO) arra szolgál, hogy minél több felhasználót késztessen egy konverzió elvégzésére. Ez lehet bármi, amit a cég kitűz magának: vásárlás, regisztráció, letöltés, foglalás, stb.

Nem összekeverendő a keresőoptimalizálással (SEO), ugyanis annak célja az organikus forgalom bevonzása. Ezzel szemben a konverziós arány optimalizálása (CRO) növeli a webhely (organikus és fizetett) forgalmát azzal, hogy konverzióra ösztönöz. Egymásra épülő folyamatok, és sokban függenek egymás sikerétől is.

Előnye:
- bevételnövelő
- több forgalmat generál
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam