Keresőmotor találati oldal leírása

A keresőmotorok az indexelt és rangsorolt tartalmakat bizonyos szempontok szerint jelenítik meg a találati oldalon, ha relevánsak arra, amire a felhasználó rákeresett.

A keresőmotorok gyakran a felhasználók böngészési és keresési előzményeihez igazítják a találati oldalakat, így azok folyamatosan változnak.

A találati oldalon organikus (ingyenes) és fizetett találtok is vannak. Előbbiért felel a keresőmotor algoritmusa, amelyhez a SEO-ra, vagyis a keresőoptimalizálásra is szükség van.

Többször előfordul, hogy egy keresésre több fizetett találat (hirdetés) jelenik meg, mint organikus elem. Ez a keresőszándéktól függ, amelyet a keresőmotor próbál megállapítani.

Ez 3 féle lehet:
Információs: A felhasználó információszerzés miatt keres egy adott témára.

Navigációs: Legtöbbször a felhasználók egy webhelyet szeretnének megtalálni, de nem tudják a cég nevét vagy nem emlékeznek az URL-re.

Tranzakciós: Vásárlói szándékot feltételez, amelyre olyan keresési kifejezések utalhatnak, mint az “olcsó”, “akciós” vagy “ára”.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam