JavaScript jelentése

A JavaScrpitet kifejezetten az internetre fejlesztették ki. A legtöbb weboldal használja ezt a programozási nyelvet. Ennek segítségével a webhely felhasználóbarát élményeket kínálhat az odalátogatónak. Ilyen felhasználói élmény például a dinamikusan frissülő weboldal, a menü, párbeszédpanelek, grafikák, interaktív térképek, videólejátszók, és hasonló funkciók. A JavaScrpitben vírusokat is lehet írni, amit sajnos sok hacker ki is használ.

Az interneten megjelenő oldalak 3 fontos elemből állnak: HTML írja le a weboldalt (szövegekkel, grafikákkal, a CSS a weboldal megjelenéséért felel. A JavaScript nem alapvető elem, de elengedhetetlen ahhoz, hogy az oldalak dinamikusak legyenek és ezzel a programozható elemek elhelyezését is elősegíti a weblapokon.

A JavaScript fejlesztését 1995-ben kezdte el a Netscape böngésző megalkotója. Brendan Eich hozta létre egy hármas ötvözetből: a Scheme funkcióiból, a SMallTalk objektumorientáltságából, és a Java szintaktikájából. Mochának és LiveScriptnek is hívták, majd 1995 decemberében kapta a végleges, JavaScript nevet.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam