Ismeretségi hálózat leírása

Az ismeretségi hálózat a közösségi média egy külön ága, amely olyan közösségi felületet jelent, ahol a felhasználók kommunikálhatnak egymással. Többnyire a weboldalakhoz kötött, ahol a felhasználók meg tudják nézni egymás tartalmait, reagálhatnak rá és kommunikálhatnak egymással.

Ezek az oldalak teszik lehetővé, hogy a felhasználók saját személyes weboldalakat készítsenek maguknak (például Facebook), fényképeket osszanak meg (például Flickr) vagy tömör szöveges üzenetet hozzanak létre (például Twitter).
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam