Internet fogalma

Egy olyan globális hálózat, amellyel egymástól távol eső számítógépek egymással kommunikálni tudjanak.

Az internet fejlődéstörténetében az első fontos év 1983 volt, amikor a Compuserve elindította nyilvános email és csetszobáit. A hangsúly a nyilvánoson van, ugyanis addig csak zárt hálózatokon működött például a levelezés.

10 évvel később, 1993-ban jelent meg Tim Berners Lee böngészője, a Mozaik, majd nem sokkal később a Netscape Navigator.

2 évvel később jelent meg a Microsoftnál az Internet Explorer, amely bár nem tudott annyit, mint a Netscape, de legalább ingyenes volt. Megindult a verseny, és 1996 végére kiegyenlítődött a párharc.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam