Google termékek

A Google keresőóriás továbbra is a felhasználók kereséseinek megkönnyítéséért dolgozik, de az évek alatt számos olyan szolgáltatást hoztak létre, amelyekkel kis túlzással, de az egész életünket megkönnyítették. A legismertebbek ezek közül a Gmail levelező, a Térkép vagy a Naptár szolgáltatások.

Marketing szempontból az egyik legfontosabb szolgáltatása a Google Analytics, amelyből az oldalunkkal kapcsolatos számos statisztika kinyerhető, köztük a látogatottság, a visszafordulási arány, de olyan egyszerű mutatók is, hogy melyik böngészőt használták többen.

A Google AdSense A Google Adson - korábban Google AdWords néven futott- , hirdetéseket helyezhetünk el a Google hirdetési hálózatán. A hirdetések általában kiemelt pozícióban jelennek meg az ingyenes, organikus találatok fölött.

Manapság egyre népszerűbb a Google Docs, amellyel szöveges dokumentum, táblázat vagy épp prezentáció is elkészíthető.

Említésre méltó pl. a Google Trends, ahol a leggyakoribb trendekkel találkozhatunk különböző kategóriákba szedve, vagy a Google Doodles, ahol a Google ünnepi emblémáinak archivumát találjuk.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam