Google Premier Partner jelentése

Egy olyan különleges titulus, amelyet a Google ad a Google Ads-en legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó marketingügynökségének.

Ehhez figyelembe veszi szaktudást, az ügyfeleik által hirdetésekre költött összegeket, az ügyfélbázis méretét és az ügyfelek számának növekedését is.

A Google kétféle titulus oszt ki: Google Partner és Google Premier Partner. A Premier Partnerek tartoznak a legjobban teljesítő partnerek közé.

Előnyei:
Közösségi tagokká válnak
Előbb kapják meg a termékfrissítéseket
Telefonos ügyfélszolgálatot
Promóciós ajánlatokkal
Üzleti képzéseken
Meghívás az éves Annual Parters csúcstalálkozóra
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam