AdSense működése

A Google hirdetései alkalmazásával, az AdSense-szel a webhelyek tulajdonosai a weboldalakon hirdetési felületeket árusíthatnak. Egy saját kódot kapnak az AdSense-től, amelyet a webhelyükön kell elhelyezniük. Ezzel igazolják a tulajdonukat. A hirdetéseket a Google választja ki. Bevétele függ a webhelyforgalomtól, a hirdetések CPC-jétől, a hirdetések pozíciójától valamint a dizájntól is. Mivel a hirdetések átalakíthatók, így igazíthatjuk azokat az oldal megjelenéséhez. Ne térjenek el túlzottan az oldal színeitől, tartalmától.

Az AdSense a kulcsszavak és meta leírások, címkék alapján azonosítja be egy adott webhely tartalmát, majd az ehhez kapcsolódó hirdetéseket küldi az oldalra.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam