Forgalomcsere leírása

Forgalomcsere során a két fél ellátogat egymás webhelyére. Több webhely is ajánl ilyen szolgáltatást, amellyel ingyenes látogatószerzési lehetőséget biztosít. Mindössze csatlakozni kell a forgalomcserélő webhelyhez és beküldeni saját webhelyünket. Utána a hirdetésekre kattintva credieteket gyűjtünk. Az összegyűjtött creditek számától függően kerül aztán megjelenítésre a webhelyünk is a többi tag számára. Tehát minél több különböző webhelyet látogatnak meg a forgalomcsere rendszerén belül, annál több tag számára válik láthatóvá saját hirdetésük.

Ez a módszer kisebb cégeknek lehet hasznos, akik nem szeretnének túl sok (vagy egyáltalán) pénzt költeni a hirdetésekre. Bár a forgalom megnő, a siker minimális, ugyanis a látogatók nem érdeklődnek a webhely tartalma iránt, csupán a creditgyűjtés a cél.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam