Fehérlista leírása

A biztonságosnak vélt email címeket és IP címeket tartalmazó lista. Ugyanis az email szolgáltatók akkor engedik át az üzeneteket, ha az a feladó szerepel a fehérlistájukon. Ezek mindig megjelennek majd a címzett(ek) bejövő emailjei között, a tartalmától függetlenül. Ha viszont a szolgáltató nagy mennyiségű spamet fedez fel egy domainről, akkor a szolgáltató feketelistára helyezi azt.

Hogy ne kerülj oda, amikor email marketinget alkalmazol, ezekre figyelj:
- ellenőrizd az email szolgáltató hírnevét, amellyel dolgozni kívánsz
- ne vásárolj címlistákat
- kérj választ a címzettektől
- kerüld a spam egyértelmű jeleit
- add meg a leiratkozási lehetőséget
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam