Fehér kalapos SEO jelentése

A fehér kalapos SEO (vagy white hat SEO) azoknak a taktikáknak az összessége, amelyek megfelelnek a keresők szabályainak. Ha ezt alkalmazod, nem fog a kereső büntetést szabni ki rád. Ilyenek azok az eljárások, amelyek a webhelyek rangsorolását és a SEO-t segítik elő. Úgy mint a jó minőségű tartalmak, a visszahivatkozások, a követhető webhelynavigáció is. A fekete kalapos SEO például a linkvásárlás vagy a kulcsszóhalmozás.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam