E-A-T jelentése

Az E-A-T egy olyan minőségellenőrzési keretrendszer a Google-tól, amely a webhelyek, weboldalak és szerzők szakértelmét (E), tekintélyét (A) és megbízhatóságát (T) iellemzik. Ezzel igyekszik a Google a legjobb minőségű tartalmakat adni a felhasználóknak a keresőtalálatai között.

A koncepció a Google minőségellenőrök számára kiadott kézikönyvéből (Search Quality Raters Guidelines) ered, szélesebb körben a 2018-as „Medic” algoritmusfrissítés után terjedt el.

Ezek alapján a Google az alábbi szempontok alapján igyekszik megállapítani egy oldal minőségét:
Az oldal célja (és hogy milyen hatékonyan teljesíti az oldal ezt a célt)
Szakértelem, tekintély és megbízhatóság (E-A-T)
A fő tartalom minősége és mennyisége
Információk a webhelyről
Hírnév

Ha a tényezők azonosak, az az oldal számít majd jobb minőségűnek a Google szemében, amelyik a legtöbb szakértelmet, tekintélyt, illetve megbízhatóságot mutatja.

Az E-A-T valójában nem egy konkrét számadatokkal kifejezhető mutató, így nem számít közvetlen rangsorolási szempontnak. A Google azonban képes megállapítani a szakértelmet, a tekintélyt és a megbízhatóságot más szempontok alapján, amelyeket , aztán felhasználhat a rangsoroláshoz.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam