Dropshipping jelentése

A dropshipping értékesítőnek nincs saját készlete az árusított termékekből, hanem egy harmadik féltől (nagykereskedőtől) vásárolja azokat meg, amikor megrendelik tőle.

A módszer egyik előre, hogy alacsony költségekkel jár, nem kell hozzá üzlet vagy telephely alkalmazottakkal, hanem bárhonnan lebonyolítható. Emiatt széles kínálattal többféle árut értékesíthet. Ezt az üzletet kevés tőkéből is könnyű beindítani, és nem kell felhalmozni az árut.

Hátránya, hogy nehézkes komolyabb bevételt szerezni, mivel könnyű csinálni, ezért nagy a verseny a piacon. A másik hátránya, hogy a nagykereskedő készletén múlik a siker, és ha több nagykereskedővel dolgozunk együtt, akkor nehéz lekövetni a szállítást és annak költségeit is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam