Drip Marketing jelentése

A drip marketing egy adott számú, automatikus email kampány előre meghatározott időközönként, amellyel személyre szabott üzeneteket küldhetünk az ügyfeleknek. Az elnevezés az angol csepegtetés szóból ered. Ez a technika segít új ügyfeleket szerezni az érdeklődőkből, vagy újbóli aktivitásra sarkallni őket.

A drip emaileket akkor alkalmazzák, amikor egy ügyfél elvégez egy bizonyos cselekvést. Regisztrál, vásárol, vagy pont, hogy rég nem lépett be a webhelyre.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam