Domain Authority jelentése

A Domain Authority a Moz saját mutatója, amelyet arra használ, hogy megállapítsa a domainek linkértékét egy 0-100 közötti skálán, ahol a minél nagyobb érték a jobb rangsorolási potenciált jelenti. Ez a Moz mutató nem egyenlő a PageRank pontszámmal, amit a Google használ.

Több tényező is befolyásolja ezt az értéket, úgy mint a domainre mutató linkek és a linkelő domainek száma. A pontos képlet viszont titkos, és mivel nem egy fix algoritmusról van szó, egy webhely DA pontszáma gyakran változhat minden irányba, ugyanis a rendszer előfordulhat, hogy más szempontokat vesz figyelembe.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam