DKIM jelentése

A DKIM, az angol Domain Keys Identified Mail szavak rövidítése, amely egy olyan hitelesítési technika, amellyel ellenőrizni lehet, hogy az e-mailt a címzett valóban az adott domain tulajdonosától kapta-e.

A DKIM 2004-ben született a Yahoo Domain Keys és a Cisco által alkotott Identified Internet Mail együtteséből, amely aztán egy elterjedt és elfogadott hitelesítési technikává vált. A Google, a Microsoft és a Yahoo is alkalmazza a felületükön bejövő levelek DKIM aláírás ellenőrzésekor.

A valóságban ebből mi nem sokat tapasztalunk, ugyanis ez gyakorlatilag egy egyszerű digitális aláírás, amelyet titkosítva adnak hozzá az üzenetekhez, így a címzetteknek nem is lesz látható, mivel nincs vizuális megjelenése. Az azonosítást a szerverek végzik.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam