Branding fogalma

A branding az a folyamat, amelynek során egy márkát bevezetünk a köztudatba. Ezt első sorban reklámokkal tudjuk elérni. A brandbe tartozik maga a márkanév, a logó és a színek, stílusok, betűtípusok is. A cél egy olyan asszociáció létrehozása, amelynek a középpontjában a mi márkánk áll. Például ha pizzériánk van, akkor jó, ha az éhségre az emberben mi jutunk eszébe. Főleg, ha az éhségcsökkentés mellett mást is tudunk ajánlani, ami kedvező.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam