Bounce rate definíciója

A bounce rate magyarul visszafordulási arány. Azon látogatók százalékos aránya, akik meglátogatnak egy oldalt, majd interakció nélkül elhagyják az oldalt. Magyarul ezek az egy oldalas látogatások. Az átlagos bounce rate, visszafordulási arány körülbelül 50%.

Nem minden esetben rossz, ha magas az arány, hiszen kontextusban kell nézni. Egy blog esetében nem feltétlen rossz, ugyanis ez egy releváns tartalmat jelent.

Az alacsony oldalon töltött idő melletti magas visszafordulási arány viszont jelentheti azt, hogy a látogatók számára a tartalom nem releváns.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam