BoFu jelentése

A BOFU a Bottom of the Funnel, azaz a tölcsér alja a vásárlási folyamat utolsó szakaszát jelenti, ahol az érdeklődő már készen áll a vásárlásra. Ezért a cél olyan tartalmak ajánlása, amiben a felhasználók már készen állnak a vásárlásra.

Ezek olyan tartalmak, amelyeket egy cég kifejezetten azoknak az ügyfeleknek gyárt, akik már a vásárlásnak ebben a szakaszában járnak. Itt egyetlen cél van, a végleges meggyőzés. Ilyen termék lehet mondjuk egy szoftver ingyenes próbaverziója, korábbi ügyfelek sikertörténetei, webináriumok, összehasonlító elemzések, grafikonok, stb.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam