Bing leírása

A Bing a Microsoft saját keresőmotorja. Sok hasonlóság és még több különbség van a Google-höz képest, de sokszor más találatokat is jelenít meg, mint a Google. Főleg, ha időérzékeny tartalmat keresel, azaz valamiből a legfrissebb kell. A Google igyekszik a találati oldalon magasan megjeleníteni a legfrissebbeket, a Bingnél ez nem feltétlen van így.

A Microsoft Edge alapértelmezett keresőként a Binget használja a keresésekhez, de más felületen, és természetesen mobilon is elérhető Android és IOS verzióban.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam