Banner fogalma

A banner, más néven digitális reklámcsík, olyan vizuális reklámok, amelyek képek (mozgó vagy statikus), illetve szövegek használatával keltik fel a felhasználók figyelmét valamint ösztönzik arra, hogy a hirdetésre kattintsanak.

Az első bannert Joe McCambley hozta létre 1994-ben, amivel együtt a világ első banner landing oldala is elkészült - amire a hirdetés mutatott.

Kifejezetten hasznos, ha akciókat, szezonális dolgokat hirdetünk, de szimplán az ügyfélforgalom fellendítésében is hasznos.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam