Awareness fogalma

Az awareness az angol ismertség fogalmat jelenti. A marketingben fontos fogalom, a márkaismertség azonosítására szolgál. Azt a jelenséget írja le, hogy a célcsoportunknak van-e tudomása egy márkáról, vagy termékről.

Három szintje van: az első szinten mindössze egy pozitív visszajelzés arra, hogy találkozott-e már a márkával. A második szinten már egy adott termékkategóriához köti a márkát az ismert márkák között. A harmadik, legmagasabb szinten egy adott termékkategórián belül mi az első márka, ami beugrik a fogyasztónak segítség nélkül.

Ha a fogyasztók meg kapcsoltak egy márkát egy adott szükséglettel, akkor a piacra belépő új szereplőknek ugyanezt a márkaismertséget kell elérnie.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam