Automata válaszküldő jelentése

Az automata válaszküldő egy olyan szoftver, amely automatikus emaileket tud küldeni egy bizonyos konvenció után egy megadott e-mail listára. Ilyen például egy új regisztrációt követően kiküldött tájékoztató, köszöntő e-mail. Egy fejlettebb rendszer képes egy több emailből álló sorozatot kiküldeni. Például a regisztráció visszaigazolása után egy újabb e-mail az ajánlatokról, vagy egy tájékoztató, hogyan használd az adott oldalt. Ez rengeteg időt spórol meg a marketingcsapatnak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam