Árrés jelentése

Az árrés egy termék beszerzési és értékesítési ára közötti különbség.Ez szükséges ahhoz, hogy egy cég profitot termeljen.
Sokan összekeverik a haszonkulccsal: az árrés az az összeg, amely egy termék eladási árából nekünk bevételként jelentkezik, míg a haszonkulcs az az összeg, amelyet egy termék beszerzési költségeihez adsz hozzá, hogy megkapd az eladási árát. Forintban ez a két összeg valójában megegyezik egymással, de százalékértékben jelentős különbségek lehetnek köztük.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam