ALT tag fogalma

A weboldalak képeinek egyik HTML címkéje. Ezek tartalmazzák a fotók szöveges leírását, amelyek alapján azonosítják azokat a keresőmotorok. Illetve ez az ALT tag jelenik meg a felhasználóknak, ha a böngésző nem tudja betölteni a képet.

A keresőoptimalizálásban fontos szerepe van, de kitöltése szaktudást igényel, hiszen a túlzott kulcsszóhalmozás az ALT tagekben az egész oldal keresőoptimalizálását elronthatja.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam