Ajándék fogalma

Az ajándékok promóciós termékek, amelyeket ingyen bocsát rendelkezésre a cég. Céljuk a tartós kapcsolatépítés és ezáltal minél több ügyfél bevonása. Ilyen lehet egy hírlevél, egy próbaverzió egy programból vagy akár egy próbahónap, de a kézzel fogható tárgyak is, mint egy könyv. Általában egy márkát, terméket, szolgáltatást hivatottak népszerűsíteni. Ennek köszönhetően általában az így szerzett népszerűség többet ér maga az ajándéknál.

Pozitív hatása van:

Hosszantartó márkatudatosság elmélyítése
Egy amerikai kutatás szerint az emberek több, mint 60%-a emlékszik egy cégre, miután egy promóciós ajándékot kapott onnan.
Legjobb reklám
Ha az emberek a munkahelyükön használják azokat a termékeket, amelyet ajándékba kaptak, akkor az egy remek reklám nekünk
Egy közösség részévé tesz
A szponzárió, a jótékonyság mind olyan dolog, amellyel nagyban elősegítheted márkád pozitív megítélését. Egy közösség így sokkal könnyebben befogad, ha egy számukra is fontos ügy mellé állsz.
Az ajándékot nem csak a vásárlóknak, hanem dolgozóidnak is adhatod, amely bizonyítottan pozitívan fog hatni.
Kihasználhatod az észlelt érték jelenséget, vagyis nem csökkented a termék árát, hanem az eredeti mellé adj egy ajándékot, amely jó eséllyel olcsóbb, mint amekkora összeget egyébként elengedtél volna a termék árából, de sokkal értékesebbnek tűnik tőle a termék. Az ingyenes ajándékok sokkal értékesebbekké teszik a termékeket a vásárlók szemében, így sokkal többen hajlandóak újra vásárolni.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam