A weboldal legfontosabb elemei

Az offline médiából átvett fogalom, ugyanis az újságoknál a hajtás feletti rész a címoldal azon része, amely egy hajtást követően is látszik. Ide kerülnek a legfontosabb információk. Az online felületen azokat az elemeket takarja, amelyeket a látogató görgetés nélkül lát az oldalon. Ennek a résznek ösztönzően kell hatnia, hogy a látogató lentebb görgessen. Ennek a résznek fontos meggyőző szerepe van a felhasználói élményben.

Ezen a részen legyen egy ütős borítókép, egy erős cím, egy felhívás vagy egy rövid bevezető.

Mivel senki nem ugyanolyan felbontású eszközön nézi az oldalunkat, lehetetlen kiszámolni, mi fog az egyes látogatóknál hajtás felett megjelenni mobilon vagy laptopon. Az általános javaslat, hogy a weboldal hajtás fölötti részét 1000 pixel szélesre, és 600 pixel magasra érdemes tervezni, hogy a kisebb (1024x768) felbontású képernyőkön se kelljen görgetni. Ez sokban megnehezíti a marketingesek dolgát, hiszen sokkal kisebb felületre kell a fontos elemeket besűríteni.

Ezért kell reszponzív dizájnt használni, amelyben a tartalom rugalmasan alkalmazkodik ahhoz a készülékhez (és felbontáshoz), amin nézik.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam