A CSS Z-index fogalma

A CSS Z-index tulajdonságot arra használjuk, hogy megadjuk egy elem helyét a többi elemhez viszonyítva. Olyan, mint egy torta borítása: amelyik réteg fentebb van, az látszik, eltakarva ezzel az alatta lévő rétegeket. A CSS Z-indexnél az előrébb lévő rétegek magasabb számot kapnak, negatívat és pozitívat egyaránt. A z-index alkalmazásához viszont elengedhetetlen előtte egy pozicionálás, amely bármi lehet, kivéve az alapértelmezett statikus.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam