Vlogger jelentése

A tartalommarketing egyik olyan szereplője, aki videós tartalmakat, azaz vlogokat készít.

A vloggerek az 2010-es évek elején jelentek meg az interneten, de akkor még csak inkább hobbivideók születtek. Ahogy egyre népszerűbbé váltak ezek a rendszeres, tematikus epizódok, úgy vált a vloggolás is munkává. A hivatalos vloggerek főállásban készítik a videókat különböző témákban. A legjelentősebb platform a Youtube, a streamerek pedig a Twitchet használják.

A vloggerek a videókban elhelyezett reklámokért kapnak fizetést, mint egyéni vállalkozók. Ezek a szponzorált tartalmak többnyire terméktesztek, bemutatók, ajánlók, amelyeket érdemes mindig a videók elejében elhelyezni, hogy minél több emberhez eljussanak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam