Szolgáltatás leírása

Egy kézzel meg nem fogható munka végeredménye, amely a szolgáltatás igénybevevőjének értékkel bír és szükségleteket elégítenek ki. Általában pénzbe kerül, de olyan szolgáltatások is léteznek, amelyek ára egy termék árába vannak beépítve. Ilyen lehet egy garanciális javítás, egy karbantartása vagy egy csereszolgáltatás.

Az autógyártásban termék születik (autó), viszont ha szervizbe kell vinni, az már szolgáltatás.

A szolgáltatásokat két nagy csoportba sorolhatjuk:.
Alapszolgáltatások és kiegészítő szolgáltatások
Előbbibe tartozik pl. az állami, közösségi, közüzemi vagy az egészségügyi és szociális szolgáltatások, utóbbiba pedig olyanok, mint a tömegközlekedés, a pénzügyi szolgáltatások vagy a turisztikai szolgáltatások.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam