Preselling leírása

Olyan tevékenység, amely során egy partner olyan tartalmakkal tölti meg az internetes oldalát (például pozitív vélemények, értékelések, részletes leírások), hogy az oldal látogatóiban pozitív kép alakuljon ki az általa reklámozott, hirdetett termékről, vagy szolgáltatásról. Ennek következtében a látogató a partnerhivatkozáson keresztül jut el a termék, vagy szolgáltatás értékesítési weboldalára, ahol meg tudja vásárolni a kívánt terméket. Célja, meggyőzni az érdeklődőket, hogy a termék, vagy szolgáltatás a helyes választás számukra.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam