Nyomkövetési kód jelentése

A nyomkövető kód segítségével adatok gyűjthetők egy webhelyről. Annak forgalmáról, illetve a látogatókról is. Ezek az adatok a keresőoptimalizálásban és minden marketingtevékenységben segítenek. Fontos kiemelni, hogy ez nem azonos az URL-ekhez csatolt nyomkövető paraméterekkel.

Általában JavaScript nyelven írják, és egy oldal forráskódjában elhelyezve működik. A begyűjtött adatok kimutatásához és elemzéséhez egy erre külön szoftveres szolgáltatásra van szükség. A legnépszerűbb a Google Analytics. A nyomkövető kód betűk és számok karakterláncolata. Használat előtt generáltatni kell egy kódot az adott nyomon követő szolgáltatással, és ez után lehet beilleszteni őket egy webhely forráskódjának fejrészébe.

Az adatgyűjtésre és adatkezelésre vonatkozó szabályok miatt ha egy webhely nyomkövető technológiát használ - akár nyomkövető kódot vagy sütit- értesítenie kell arról a látogatóit, és meg kell adni a lehetőséget, hogy a megtiltsa a webhelynek a személyes adatgyűjtést.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam