Mézes csupor leírása

Más szóval spamcsapda, amit azokra a marketingesekre használunk, akik kéretlen (spam) emaileket küldenek inaktív email címeknek, vagy olyan címzetteknek, akik nem adtak engedélyt nekik erre.

Kétféle ilyen spamcsapda van:

A „mézes csupor” email címek, amelyek online csatornákon terjednek. Vagy maguk a spammerek használják, vagy olyanok, akik a spammerek ellen lépnének fel. A másik az újrahasznosított email címek, amelyeket vagy felfüggesztettek, vagy már nem használja az eredeti felhasználója. Ezeket felélesztik, és megnézik, milyen e-mail címről érkeznek még mindig emailek rá.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam