Linkmarketing

Akkor beszélünk linkmarketingről, amikor elérjük, hogy egy oldal kiteszi a te oldalad linkjét a saját oldalára - azaz hivatkozik rád. Ha több ilyen hivatkozás is van, akkor a keresőmotorok releváns tartalomként értékelhetik az oldalad, aminek köszönhetően nő a PageRanked. Ez persze nem ilyen egyszerű, hiszen csak azokat az oldalakat értékeli a kereső pozitívan, amelyeknek a PageRankje eleve jó. A spam oldalakon elhelyezett linkeket akár büntetheti is a kereső, és a Google Fekete Listájáról nem egyszerű lekerülni.

A kereső azt is figyelembe veszi, hogy melyik szót és mire linkelték: azaz egyezik-e a kettő.

A linkszerzés másik módszere a linkcsere, amikor felajánlod a linked a másikért cserébe. A keresztlinkelést viszont nem étékeli a Google, azaz ha ugyanarra az oldalra mutat a linked, ahonnan jött a visszalinkelés.

Nem minden visszahivatkozás ugyan olyan értékes, és egyes linkmarketing módszereket a keresőmotorok egyenesen tiltanak, és büntetnek is értük.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam