Közösségi média jelentése

Olyan hálózatok, ahol bárki tag lehet (magánszemély vagy cég), hogy a csatlakozás után tartalmat tudjon megosztani másokkal. A különböző platformok különböző szabályokkal rendelkeznek arról, mi osztható meg a felületükön.

Leggyakoribb típusai
Közösségi hálózat (pl. Facebook, Twitter, LinkedIn) - célja összekötni a felhasználókat, hogy tartalmakat osszanak meg egymással,

Médiahálózat (pl. YouTube) - itt a médiatartalmaké a főszerep,

Kibeszélő hálózat (pl. Reddit) - hasonlít a fórumokhoz, egy témáról való értekezés.

Véleményhálózat (pl. TripAdvisor) - véleménynyilvánítás helye.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam