Közkincs fogalma

Szerzői jogvédelem alatt nem álló, bárki számára felhasználható tartalmak. Közkinccsé válhat valami úgy, hogy a szerző nem védette le, vagy a szerzői jog lejárt (pl. eltelt egy adott időtartam a szerző halála óta).

Az Egyesült Államokban az 1923 előtti tartalmakat nem védi a szerzői jog. Továbbá a szerző halála után 70 évvel a termékek mentesülnek a szerzői jog védelme alól. Ugyanitt a kormány által kiadott dokumentumokat sem védi szerzői jog, közkincsnek számítanak.

Sok időt és pénzt emészt fel annak felkutatása, hogy valóban közkincs-e a felhasználni kívánt mű.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam