Jövedelemforrás leírása

Olyan tevékenység, amely aktív vagy passzív módon, de jövedelmet termel egy cégnek vagy magánszemélynek. Az internet számos lehetőséget kínál bevételszerzésre: hirdetések (közösségimédia-hirdetések, Google AdSense), online piactereken történő értékesítés, partnerprogramok. A jövedelemforrások sokoldalúsága egyértelműen eltérő kockázatokkal is jár. Érdemes több különböző jövedelemforrással foglalkozni egyszerre, mert ha az egyik már nem termel pénzt, akkor van további lehetőség. Viszont figyelembe kell venni a különböző kockázati tényezőket is. Ugyanis minél több forrással dolgozunk, annál kevesebb idő jut az egyes forrásokra, és előfordulhat, hogy a sok erőfeszítés után sem látunk eredményeket.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam