Hoax jelentése

Egy kitalált álhír, amely az emberek becsapására szolgál. Általában igen figyelemfelhívó címük van, és gyakran megosztásra sarkallják az olvasókat. Viszont az állításaikat semmivel nem támasztják alá.

Ha kellően hihető, vagy ijesztő, akkor futótűzként terjedhet a megosztásoknak köszönhetően. De ez egy intő jel, amikor erre szólít fel maga a hoax. A kiberbűnözők arra kezdték el használni ezt a jelenséget, hogy phising (adathalász) hivatkozásokat vagy káros programokat (vírusokat) terjesszenek az interneten.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam