Hírfolyam fogalma

Egy lista, amelyen az új tartalmak jelennek meg a felhasználóktól. Általában RSS vagy Atom szabványú, de manapság több szó esik a közösségi média hírfolyamjairól.

Sok webhelyen iratkozhatunk fel ilyen hírfolyamokra. A közösségi platformok hírfolyamjainak különlegessége, hogy csak az adott hálózat tartalmai jelennek meg rajta, és általában nem igazán befolyásolható, hogy milyen sorrendben. RSS és Atom hírfolyamoknál témakör szerint csoportosíthatjuk a híreket még úgy is, hogy eltérő forrásból származnak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam