Hipi-elv jelentése

A HIPI-elv a szolgáltatásmarketing legfontosabb sarokköve.
Azokat a tulajdonságokat gyűjti össze, amelyek megkülönböztetik a szolgáltatásokat a termékektől. Az angol Heterogeneity - ingadozás, Intangibility - megfoghatatlanság, Perishability - romlékonyság és az Inserparability - elválaszthatatlanság szavak kezdőbetűiből ered.

Kibontva:

Heterogeneity - ingadozás: a szolgáltatások minőségének egyik függvénye az emberi tényező. Az idő befolyásolja az ember teljesítményét, így a szolgáltatás minőségét. Ezért ingadozó.

Intangibility - megfoghatatlanság: A terméket meg tudjuk fogni, a szolgáltatást viszont ki kell próbálni.

Perishability - romlékonyság: Minden igénybe nem vett szolgáltatás a kukába megy, már nem pótolható.

Inserparability - elválaszthatatlanság: A termelés (a szolgáltatás nyújtásának helye) és a fogyasztás egy helyen zajlik.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam