GSP jelentése

A GSP (Google Sponsored Promotions) a Gmailben megjelenő hirdetéset jelenti. A Google lehetővé teszi a hirdetőknek, hogy hirdetéseiket közvetlenül célközönségük emailjei között jelenítség meg, még olyan felhasználóknak is, akik nem iratkoztak fel hírlevelükre. Ettől függetlenül jól célzottak, így potenciális vásárlók érhetők el velük.

Teljesen úgy néznek ki, mint egy hétköznapi email, bár a Google láthatóan hirdetésként jelöli őket.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam