Garancia fogalma

A garancia, más szóval jótállás azt jelenti, hogy egy terméket az eladó fél köteles a leírásnak megfelelően szállítani. A vásárlónak pedig jogában áll minden fellépő hiba esetén költségmentes javítást, cserét, vagy pénzvisszatérítést igényelnie. AZ internetes vásárlásnál nem is egy jogi előírás, hanem az internetes vásárlás jellege miatt szükséges lépés. Ugyanis itt nincs lehetősége élőben megnézni, megfogni, ki- vagy felpróbálni a terméket, csak képek alapján dönthet.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam