Említés fogalma

Említés az, amikor egy webhely szövegében megemlítenek egy céget és adatait, de linket nem társítanak hozzá.

Ezek az említések igazolják a keresőmotoroknak, hogy a megadott adatok valósak, ráadásul a felhasználók is könnyebben megtalálják a keresett cég elérhetőségeit. Minél több pontos említést sikerül összeszednie egy cégnek releváns, tekintélyes webhelyeken, annál jobb eséllyel rangsorol majd az adott település helyi kereséseiben.

Minél tekintélyesebb egy ilyen gyűjtőwebhely, annál nagyobb értékűek lesznek a rajtuk elhelyezett említések is.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam