Egyéni kattintás fogalma

Azt mutatja meg, hogy mennyi egyéni felhasználó kattintott rá egy hivatkozásra. A hangsúly az egyénin van, mert ha egy felhasználó egy nap tízszer is rákattint egy linkre, akkor is egy kattintásnak számítanak, mert ugyanattól a felhasználótól érkeztek. Így pontosabban lehet mérni a célközönséget, hiszen megtévesztő lehet ha csak az összes kattintást néznénk,mert nem tudjuk, hogy ezekért a kattintásokért összesen hány felhasználó felelős.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam