CEO jelentése

A CEO a Chief Executive Officer rövidítése, amely a legmagasabb operatív vezetőt jelöli egy cég élén. Itthon inkább az ügyvezető igazgató, vagy a vezérigazgató kifejezést használjuk. Őt terheli minden felelősség, ő felel a vállalat stratégiáját, képviseli a médiában a vállalatot és a részvényesek felé és az Igazgatótanács tájékoztatása.

Sokszor összekeverik a tulajdonossal, pedig jellemzően minél nagyobb egy vállalat, annál jobban elkülönül a két pozíció. A CEO-nak is szinte mindig van tulajdonrésze, de ritkán fedi egymást a kettő.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam