Biztonsági lista definíciója

Az ezen a listán szereplő tagok mind beleegyeztek, hogy az email lista többi tagjától is fogadjanak üzeneteket. Ezért többnyire marketingesek használják, hogy saját marketing üzeneteiket osszák meg.

Előnye, hogy szinte azonnal több száz vagy ezer emberből álló listához juthatunk hozzá, ahol nem kerül a spambe a levelünk.

Hátránya viszont, hogy ezek nem célzottak, hiszen mindenki a saját termékét ajánlja. Emiatt szinte naponta több száz emailt kaphatunk.

Létezik ingyenes és fizetős változata is. A fizetősek vagy egyszeri fizetést kérnek a regisztrációkor, vagy havi rendszerességgel. Az ilyen listák nagy része moderált.

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 30 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam