Bérleti lista jelentése

Egy olyan lista, amelyen bizonyos téma iránt érdeklődő felhasználók email címei szerepelnek. Ezek a listák sokszor kibérelhetők, vagy akár meg is vásárolhatók, így egy márka úgy küldhet ki marketing emailt, hogy nem is ismeri azokat. Több szempontból sem ajánlatos, mert a GDPR 2018-as bevezetése óta törvénysértő. A felhasználóknak ugyanis kétszer kellene beleegyezniük, hogy szeretnének egy cégtől marketing tartalmú emaileket kapni. Ráadásul az emaileknek tartalmazni kell egy jól látható leiratkozási linket, amivel a felhasználó bármikor könnyen leiratkozhat a listáról. És ha még ez benne is van, maga az egész nem felel meg a GDPR-nak.
Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam