Affiliate Marketing Útmutató (2024)

Affiliate Marketing Útmutató (2024)

Az affiliate marketing egy népszerű és hatékony online marketing stratégia, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy növeljék értékesítéseiket és növeljék márkaismertségüket. Ebben a cikkben bemutatjuk, mi is pontosan az affiliate marketing, megismerkedünk az alapfogalmakkal, és részletesen áttekintjük, hogyan működik ez a rendszer. Továbbá megvizsgáljuk az affiliate marketing résztvevőit, előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogyan lehet pénzt keresni ezzel a módszerrel. Emellett szó lesz az adózási kérdésekről, a népszerű affiliate hálózatokról, és válaszokat adunk a gyakran felmerülő kérdésekre is. Végül összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.

Mi az az Affiliate Marketing?

Affiliate marketing

Az affiliate marketing egy olyan online értékesítési stratégia, ahol a vállalkozások partneri kapcsolatot alakítanak ki egyének vagy cégek (affiliate partnerek) révén, hogy promóciókat hajtsanak végre és jutalékot kapjanak a generált eladások után. Az affiliate partnerek saját weboldalaikon, blogjaikon vagy közösségi média csatornáikon keresztül népszerűsítik a vállalkozások termékeit vagy szolgáltatásait, és minden egyes sikeres eladás után jutalékot kapnak. Ez a marketing forma előnyös mind a vállalkozások, mind az affiliate partnerek számára, mivel a vállalkozások növelhetik értékesítéseiket, az affiliate partnerek pedig jövedelemhez juthatnak.

Az affiliate marketing működése egyszerű: a vállalkozás létrehoz egy affiliate programot, amelybe az affiliate partnerek csatlakozhatnak. Az affiliate partnerek egyedi azonosítóval ellátott hivatkozásokat (affiliate linkeket) kapnak, amelyeket megosztanak saját platformjaikon. Amikor egy vásárló rákattint ezekre a linkekre és vásárol, a rendszer rögzíti az eladást, és az affiliate partner megkapja a jutalékát. Ez a modell hatékonyan növeli a vállalkozások online jelenlétét és forgalmát, miközben ösztönzi az affiliate partnereket a minőségi tartalmak előállítására és megosztására.

Az affiliate marketing története egészen az 1990-es évek közepéig nyúlik vissza, amikor az Amazon elindította az első jelentős affiliate programot. Azóta ez a marketing stratégia hatalmas népszerűségre tett szert, és számos iparágban alkalmazzák, beleértve az e-kereskedelmet, a digitális szolgáltatásokat és a pénzügyi szektort. Az affiliate marketing sikerének egyik kulcsa az átláthatóság és a megbízhatóság, amelyek biztosítják, hogy mind a vállalkozások, mind az affiliate partnerek hosszú távon profitálhassanak a partnerségből.

Affiliate marketing alapfogalmak

Az affiliate marketing világában számos kulcsfontosságú kifejezés és fogalom létezik, amelyeket érdemes megismerni a sikeres részvétel érdekében. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb alapfogalmakat:

Affiliate (partner)

Az a személy vagy cég, amely népszerűsíti a vállalkozás termékeit vagy szolgáltatásait, és jutalékot kap az általa generált eladások után. Az affiliate lehet egy blogger, influenszer, vagy bármely online tartalomkészítő.

Affiliate hálózat

Egy olyan platform, amely összekapcsolja az affiliate partnereket a vállalkozásokkal. Az affiliate hálózatok kezelik a technikai infrastruktúrát, nyomon követik az eladásokat, és biztosítják a jutalékok kifizetését. Népszerű affiliate hálózatok közé tartozik például a ShareASale, a CJ Affiliate és a Rakuten.

Affiliate link

Egyedi hivatkozás, amelyet az affiliate partner kap a vállalkozástól. Ez a link tartalmazza az affiliate partner azonosítóját, így a rendszer nyomon tudja követni, hogy melyik partner generálta az adott eladást. Az affiliate linkek segítenek a jutalékok pontos elszámolásában.

Jutalék

 Az az összeg, amelyet az affiliate partner kap minden egyes sikeres eladás után. A jutalék mértéke változó lehet, és általában az eladási ár százalékában van megadva. Például egy 10%-os jutalék azt jelenti, hogy egy 100 dolláros eladás után az affiliate partner 10 dollárt kap.

Kattintásonkénti díj (CPC)

Egy olyan elszámolási modell, ahol az affiliate partner minden egyes kattintás után jutalékot kap, függetlenül attól, hogy történt-e vásárlás. Ez a modell kevésbé gyakori az affiliate marketingben, de bizonyos kampányoknál alkalmazható.

Konverziós arány

Az a mutató, amely megmutatja, hogy a látogatók hány százaléka hajt végre egy adott cselekvést, például vásárol vagy feliratkozik egy hírlevélre. A magas konverziós arány azt jelzi, hogy az affiliate partner hatékonyan népszerűsíti a termékeket vagy szolgáltatásokat.

KPI (Kulcsteljesítmény-mutató)

Azok a mérőszámok, amelyek segítségével az affiliate marketing kampányok hatékonyságát értékelik. A leggyakoribb KPI-k közé tartozik a konverziós arány, a kattintások száma és a jutalékok összege.

Az affiliate marketing résztvevői

Az affiliate marketing világában több kulcsszereplő is részt vesz a folyamatban. Ezek a szereplők együttműködve hozzák létre azt a hálózatot, amely lehetővé teszi az affiliate marketing hatékony működését. Az alábbiakban bemutatjuk a fő résztvevőket:

Kereskedők (Merchants)

Ők azok a vállalkozások vagy egyének, akik termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak eladásra. A kereskedők affiliate programokat hoznak létre, hogy partnerkapcsolatokat alakítsanak ki affiliate partnerekkel, akik segítenek nekik népszerűsíteni a termékeiket vagy szolgáltatásaikat. A kereskedők lehetnek kisvállalkozások, nagy multinacionális cégek, vagy akár egyéni vállalkozók is.

Affiliate partnerek

Az affiliate partnerek, más néven kiadók (publishers), olyan személyek vagy cégek, akik promóciós anyagokat osztanak meg a saját platformjaikon, mint például weboldalak, blogok, közösségi média profilok vagy hírlevelek. Az affiliate partnerek jutalékot kapnak minden egyes sikeres eladás után, amely az általuk generált hivatkozásokból származik​.

Affiliate hálózatok

Az affiliate hálózatok közvetítő szerepet töltenek be a kereskedők és az affiliate partnerek között. Ezek a hálózatok biztosítják a technikai infrastruktúrát, nyomon követik az eladásokat, és kezelik a jutalékok kifizetését. Népszerű affiliate hálózatok közé tartozik például a ShareASale, a CJ Affiliate és a Rakuten​.

Vásárlók (Consumers)

A vásárlók azok a személyek, akik a termékeket vagy szolgáltatásokat megvásárolják az affiliate partnerek hivatkozásain keresztül. A vásárlók számára az affiliate marketing nem feltétlenül látható, mivel a vásárlási folyamat a megszokott módon zajlik, és csak a háttérben történik meg az affiliate partnerek jutalmazása​.

Affiliate menedzserek

Az affiliate menedzserek azok a szakemberek, akik az affiliate programokat irányítják és koordinálják. Ők felelősek az affiliate partnerek toborzásáért, a kampányok optimalizálásáért és a jutalékok kifizetéséért. Az affiliate menedzserek gyakran dolgoznak a kereskedők alkalmazásában vagy külső ügynökségek alkalmazottjaiként​.

Ez a rendszer együttműködésre épül, ahol minden résztvevő kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakít ki, hozzájárulva az affiliate marketing sikeréhez. A kereskedők növelhetik az értékesítéseiket, az affiliate partnerek jutalékot kereshetnek, az affiliate hálózatok biztosítják a zökkenőmentes működést, és a vásárlók hozzáférhetnek a kívánt termékekhez vagy szolgáltatásokhoz.

Affiliate marketing előnyei és hátrányai

Az affiliate marketing számos előnnyel jár mind a kereskedők, mind az affiliate partnerek számára, de néhány kihívást is magában foglal. Az alábbiakban bemutatjuk az affiliate marketing fő előnyeit és hátrányait.

Előnyök

  • Alacsony kezdeti költségek: Az affiliate marketing egyik legnagyobb előnye, hogy a kereskedőknek nem kell jelentős kezdeti befektetést eszközölniük. Az affiliate partnerek csak akkor kapnak jutalékot, ha sikeres eladást generálnak, így a kereskedőknek csak a ténylegesen teljesített eladások után kell fizetniük​.
  • Széleskörű elérés: Az affiliate partnerek segítségével a kereskedők szélesebb közönséget érhetnek el, mivel az affiliate partnerek saját platformjaikon népszerűsítik a termékeket vagy szolgáltatásokat. Ez lehetővé teszi, hogy a kereskedők új piacokra lépjenek be és növeljék márkaismertségüket​.
  • Mérhető eredmények: Az affiliate marketing kampányok könnyen nyomon követhetők és mérhetők. A kereskedők pontosan láthatják, mely affiliate partnerek generálnak eladásokat, és milyen hatékonysággal működnek a kampányok. Ez lehetővé teszi a folyamatos optimalizálást és a befektetések megtérülésének növelését​.
  • Kölcsönös előnyök: Az affiliate marketing egy win-win helyzetet teremt, ahol mind a kereskedők, mind az affiliate partnerek profitálnak az együttműködésből. A kereskedők növelik eladásaikat, az affiliate partnerek pedig jutalékot keresnek a promóciós tevékenységeikért​.

Hátrányok

  • Verseny: Az affiliate marketing területén nagy a verseny, és nehéz lehet kiemelkedni a sok affiliate partner közül. Az affiliate partnereknek folyamatosan új és kreatív módszereket kell találniuk a termékek népszerűsítésére, hogy versenyben maradhassanak​.
  • Ellenőrzés hiánya: A kereskedőknek korlátozott ellenőrzésük van az affiliate partnerek tevékenységei felett. Az affiliate partnerek saját módszereiket és stratégiáikat alkalmazzák, ami néha problémákat okozhat, például ha az affiliate partner nem tartja be a márka irányelveit vagy etikai normákat​.​
  • Adózási és jogi kérdések: Az affiliate marketinggel kapcsolatos adózási és jogi kérdések bonyolultak lehetnek, különösen nemzetközi szinten. A kereskedőknek és az affiliate partnereknek ismerniük kell az adózási szabályokat és a jogi előírásokat, hogy elkerüljék a jogi problémákat​.
  • Jutalékcsalás: Az affiliate marketing világában előfordulhatnak csalások, például a jutalékok manipulálása vagy a hamis eladások generálása. Ez komoly problémát jelenthet, és a kereskedőknek szigorú nyomon követési és ellenőrzési rendszereket kell alkalmazniuk az ilyen esetek elkerülése érdekében​.

Az affiliate marketing előnyei és hátrányai egyaránt befolyásolják a kereskedők és az affiliate partnerek döntéseit, és fontos, hogy mindkét fél tisztában legyen ezekkel a tényezőkkel a sikeres együttműködés érdekében.

Affiliate marketinggel hogyan lehet pénzt keresni?

Az affiliate marketing kiváló lehetőséget kínál az online jövedelemszerzésre, különösen azok számára, akik erős online jelenléttel és megfelelő célközönséggel rendelkeznek. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet pénzt keresni az affiliate marketing segítségével.

1. Válassz egy jól fizető affiliate programot: Az első lépés a sikeres affiliate marketinghez egy olyan program kiválasztása, amely magas jutalékot kínál és releváns a célközönséged számára. Népszerű affiliate hálózatok, mint például az Amazon Associates, a ShareASale, és a CJ Affiliate, számos különböző terméket és szolgáltatást kínálnak, amelyek közül választhatsz​.

2. Építs fel egy erős online jelenlétet: Az affiliate marketing sikerének egyik kulcsa az erős online jelenlét. Hozz létre egy blogot, YouTube csatornát, vagy aktív közösségi média profilt, ahol rendszeresen minőségi tartalmat oszthatsz meg. A tartalom legyen releváns a választott affiliate termékek vagy szolgáltatások számára, és nyújtson értéket a követőidnek​.

3. Készíts minőségi és hiteles tartalmat: Az emberek hajlamosabbak vásárolni olyan termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyeket hiteles forrásból ajánlanak. Írj részletes termékértékeléseket, készíts oktatóvideókat, vagy oszd meg személyes tapasztalataidat a termékekkel kapcsolatban. A hitelesség és a transzparencia növeli a követőid bizalmát, és nagyobb eséllyel generál eladásokat​.

4. Használd a megfelelő eszközöket és technikákat: Az affiliate marketing során számos eszköz és technika áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek növelni a jövedelmedet. Használj hírlevélküldő szoftvereket, hogy rendszeresen kommunikálhass a közönségeddel, alkalmazz SEO technikákat a tartalmaid optimalizálására, és használj analitikai eszközöket a teljesítményed nyomon követésére. Az adatok elemzése segít azonosítani a sikeres stratégiákat és optimalizálni a kampányaidat​.

5. Építs ki hosszú távú kapcsolatokat: Az affiliate marketingben fontos, hogy hosszú távú kapcsolatokat építs ki a követőiddel és a partnereiddel. Biztosítsd, hogy a tartalmaid mindig relevánsak és értékesek legyenek a közönséged számára, és légy aktív a közösségi médiában, hogy folyamatosan kapcsolatban maradhass velük. Az erős és tartós kapcsolatok növelik a követőid hűségét, és hosszú távon növelhetik a jövedelmedet​.

Az affiliate marketinggel történő pénzkeresés tehát nem egy gyors meggazdagodási módszer, hanem következetes munkát és stratégiai gondolkodást igényel. Azonban megfelelő hozzáállással és a fentiek betartásával sikeres affiliate marketinges lehetsz, és jelentős jövedelmet generálhatsz.

Affiliate marketing adózás

Az affiliate marketing kiváló lehetőséget kínál az online jövedelemszerzésre,különösen azok számára, akik erős online jelenléttel és megfelelő célközönséggel rendelkeznek. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehet pénzt keresni az affiliate marketing segítségével.


Az affiliate marketinggel kapcsolatos jövedelmek adózása kulcsfontosságú téma, amelyet minden affiliate partnernek és kereskedőnek figyelembe kell vennie. Az alábbiakban bemutatjuk az affiliate marketinggel kapcsolatos adózási szempontokat.

1. Jövedelemadó: Az affiliate marketingből származó jövedelem az egyén vagy vállalkozás adóköteles bevételei közé tartozik. Az affiliate partnereknek jelenteniük kell ezeket a bevételeket az adóhatóság felé, és a vonatkozó adókulcsok alapján adót kell fizetniük. Az adózás módja függ a lakóhelytől és az adott ország adózási szabályaitól​.

2. Költségek levonása: Az affiliate marketinggel kapcsolatos költségek, mint például a weboldal fenntartása, marketing költségek, hirdetések és egyéb üzleti kiadások, levonhatók az adóköteles jövedelemből. Ez csökkenti az adóalapot, így az affiliate partnereknek érdemes nyomon követniük és dokumentálniuk ezeket a kiadásokat

3. Nemzetközi jövedelem: Ha az affiliate partner nemzetközi kereskedőkkel dolgozik együtt, vagy külföldről származó jövedelme van, akkor külön figyelmet kell fordítania az adózási szabályokra. Sok országban adóköteles a külföldről származó jövedelem is, és szükség lehet kettős adóztatás elkerülésére vonatkozó megállapodások alkalmazására​.

4. ÁFA (Általános forgalmi adó): Bizonyos országokban az affiliate marketinggel kapcsolatos szolgáltatások áfakötelesek lehetnek. Az affiliate partnereknek és kereskedőknek meg kell érteniük az áfa szabályokat, és be kell tartaniuk a vonatkozó előírásokat, beleértve az áfa regisztrációt és a bevallást​.

5. Adóbevallás: Az affiliate partnereknek rendszeresen be kell nyújtaniuk az adóbevallásukat, amelyben feltüntetik az affiliate marketingből származó jövedelmüket és a levonható költségeiket. Az adóbevallás pontos kitöltése és időben történő benyújtása elengedhetetlen a jogi követelmények teljesítéséhez és az esetleges büntetések elkerüléséhez​.

Az adózás bonyolult terület, és érdemes szakértő segítségét igénybe venni, hogy biztosítsuk a helyes adózási gyakorlatot. Az affiliate partnereknek és kereskedőknek fontos, hogy tisztában legyenek a helyi és nemzetközi adószabályokkal, és megfeleljenek a jogi követelményeknek.

Affiliate marketing hálózatok

Az affiliate marketing hálózatok kulcsszerepet játszanak az affiliate marketing ökoszisztémájában, mivel összekapcsolják az affiliate partnereket a kereskedőkkel. Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb affiliate marketing hálózatokat és azok működését.


Amazon Associates

Az Amazon Associates az egyik legismertebb és legnagyobb affiliate hálózat a világon. Az affiliate partnerek az Amazon termékeit népszerűsíthetik és jutalékot kapnak minden egyes eladás után, amelyet az ő linkjükön keresztül generálnak. Az Amazon széles termékkínálata és megbízhatósága miatt népszerű választás az affiliate partnerek körében​. Az Amazon affiliate programjába itt tudsz regisztrálni.

ShareASale

A ShareASale egy másik nagy affiliate hálózat, amely több ezer kereskedőt és terméket kínál az affiliate partnerek számára. A platform könnyen kezelhető és átlátható, ami megkönnyíti az affiliate partnerek számára a kampányok nyomon követését és a jutalékok kifizetését. A ShareASale különösen népszerű az e-kereskedelmi szektorban​.

CJ Affiliate

A CJ Affiliate (korábban Commission Junction) az egyik legrégebbi és legnagyobb affiliate hálózat, amely számos nagynevű márkát és kereskedőt kínál az affiliate partnerek számára. A CJ Affiliate fejlett nyomon követési és jelentési eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek az affiliate partnereknek optimalizálni a kampányaikat és növelni a bevételeiket​.

Rakuten Marketing

A Rakuten Marketing egy globális affiliate hálózat, amely számos iparágban működő kereskedőt és márkát kínál az affiliate partnerek számára. A Rakuten Marketing erős jelenléttel rendelkezik az Ázsiai és az Észak-Amerikai piacon, és fejlett technológiai megoldásokat kínál a kampányok nyomon követésére és optimalizálására​.

ClickBank

A ClickBank egy speciális affiliate hálózat, amely elsősorban digitális termékeket, például e-könyveket, online kurzusokat és szoftvereket kínál. A ClickBank különösen népszerű az online oktatás és a digitális marketing területén, és magas jutalékokat kínál az affiliate partnerek számára​. Regisztrálni itt tudsz.

Awin

Az Awin egy globális affiliate hálózat, amely több ezer kereskedőt és terméket kínál az affiliate partnerek számára. Az Awin erős jelenléttel rendelkezik Európában, és számos különböző iparágban működik, beleértve a divatot, az utazást és a pénzügyi szolgáltatásokat is. Az Awin fejlett nyomon követési és jelentési eszközöket biztosít az affiliate partnerek számára​.

Az affiliate hálózatok lehetővé teszik az affiliate partnerek számára, hogy könnyen csatlakozhassanak különböző programokhoz és termékekhez, miközben biztosítják a technikai infrastruktúrát és a jutalékok pontos kifizetését. Ezek a hálózatok kulcsszerepet játszanak az affiliate marketing sikerében, mivel segítenek az affiliate partnereknek és a kereskedőknek hatékonyan együttműködni.

Affiliate marketing gyakori kérdések (GYIK)

Az affiliate marketing területén számos gyakori kérdés merül fel, különösen azok számára, akik újonnan lépnek be ebbe a világba. Az alábbiakban válaszokat adunk néhány gyakran felmerülő kérdésre.

Mi az affiliate marketing és hogyan működik?

Az affiliate marketing egy olyan üzleti modell, amelyben az affiliate partnerek jutalékot kapnak azért, hogy népszerűsítik a kereskedők termékeit vagy szolgáltatásait. Az affiliate partnerek speciális hivatkozásokat (affiliate linkeket) használnak, amelyeket megosztanak saját platformjaikon. Amikor egy vásárló rákattint ezekre a linkekre és vásárol, az affiliate partner jutalékot kap az eladásból​.

Mennyit lehet keresni affiliate marketinggel?

Az affiliate marketingből származó jövedelem nagymértékben változhat attól függően, hogy milyen termékeket vagy szolgáltatásokat népszerűsítesz, mekkora a célközönséged, és milyen hatékonyan tudod elérni őket. Néhány affiliate partner havonta csak néhány száz dollárt keres, míg mások akár több ezer vagy több tízezer dollárt is kereshetnek. Az affiliate marketing sikerének kulcsa a következetes munka, a minőségi tartalom és a megfelelő stratégiák alkalmazása​.

Hogyan válasszak affiliate programot?

Az affiliate program kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következő szempontokat:

  • A termék vagy szolgáltatás relevanciája a célközönséged számára.
  • A jutalék mértéke és kifizetési struktúrája.
  • Az affiliate program hírneve és megbízhatósága.
  • A technikai támogatás és az eszközök, amelyek segítenek a kampányok nyomon követésében és optimalizálásában​.

Szükség van-e technikai ismeretekre az affiliate marketinghez?

Az affiliate marketing elindításához alapvető technikai ismeretekre van szükség, mint például a weboldal vagy blog létrehozása és karbantartása, valamint a közösségi média kezelése. Emellett hasznos lehet a keresőoptimalizálás (SEO) és az analitikai eszközök ismerete, hogy hatékonyabban tudd optimalizálni a kampányaidat és nyomon követni az eredményeket​.

Milyen gyakori hibákat kell elkerülni az affiliate marketingben?

Néhány gyakori hiba, amelyet érdemes elkerülni az affiliate marketing során:

  • Nem releváns termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése.
  • Rossz minőségű vagy spam jellegű tartalom közzététele.
  • Az affiliate linkek nem megfelelő elhelyezése vagy hiánya.
  • A teljesítmény nyomon követésének és az adatok elemzésének mellőzése.
  • Az adózási és jogi követelmények figyelmen kívül hagyása​.

Az affiliate marketing sikerének kulcsa a folyamatos tanulás és az új stratégiák alkalmazása, hogy minél hatékonyabban tudd népszerűsíteni a termékeket vagy szolgáltatásokat, és maximalizálni tud a bevételeidet.

Összefoglalás

Az affiliate marketing egy rendkívül hatékony és rugalmas üzleti modell, amely számos előnyt kínál mind a kereskedők, mind az affiliate partnerek számára. Ez a marketing stratégia lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy növeljék értékesítéseiket és növeljék márkaismertségüket, miközben az affiliate partnerek jövedelemhez juthatnak anélkül, hogy saját termékeket kellene létrehozniuk vagy raktározniuk.

A cikkben bemutattuk az affiliate marketing alapjait, megismertük a legfontosabb fogalmakat, és részletesen áttekintettük, hogyan működik ez a rendszer. Beszéltünk az affiliate marketing résztvevőiről, beleértve a kereskedőket, affiliate partnereket, affiliate hálózatokat és vásárlókat. Ezen kívül áttekintettük az affiliate marketing előnyeit és hátrányait, és megtanultuk, hogyan lehet pénzt keresni ezzel a módszerrel.

Az adózási szempontokat is érintettük, különös figyelmet fordítva a jövedelemadóra, költségek levonására, nemzetközi jövedelmekre és áfa kérdésekre. Megvizsgáltuk a legnépszerűbb affiliate hálózatokat, mint például az Amazon Associates, ShareASale, CJ Affiliate, Rakuten Marketing, ClickBank és Awin. Végül válaszoltunk néhány gyakran felmerülő kérdésre az affiliate marketinggel kapcsolatban, hogy még teljesebb képet kapjunk erről az izgalmas és dinamikus területről.

Az affiliate marketing tehát egy kiváló lehetőség mindazok számára, akik szeretnének részt venni az online marketing világában, és hajlandóak időt és energiát fektetni abba, hogy sikeresek legyenek ezen a területen. A siker kulcsa a folyamatos tanulás, a stratégiai gondolkodás és a minőségi tartalom előállítása.

Feliratkozás

Iratkozz fel hírlevelemre, ahol rendszeresen olvashatsz aktuális újdonságokról. iparági hírekről, de konkrét esettanulmányokkal, elemzésekkel, sztorikkal is találkozhatsz.

Sikeres feliratkozás

Sikeres feliratkozás

Köszönöm, hogy feliratkoztál!

Dolgozz velem! Dolgozz velem!

Dolgozz velem!

A digitális marketing sokszorosan megtérülő befektetés.

Az e-kereskedelem és a digitális marketing területén ROI-ra fókuszáló marketing kampányokat alkotok meg ügyfeleim számára. Elsősorban a startupok, a kis- és középvállalkozások növekedését, skálázódását segítem, de partnerként digitális marketing ügynökségek eredményességében is támogatást nyújtok.

Részletek
Tanulj velem! Tanulj velem!

Tanulj velem!

Szerezz gyakorlati, piacképes tudást egyéni módszerekkel!

Az online marketing mai napig leghatékonyabb eszközeit mutatom meg Neked és egyedi oktatási módszertanommal garantálom, hogy használható tudásra teszel szert. Ha Te magad szeretnéd kezelni kampányaid, vagy csak érteni akarod a szakértőket, akikkel együtt dolgozol, sajátítsd el könnyedén a számodra szükséges tudást! Ismerjük meg egymást egy díjmentes 20 perces konzultáción!

Részletek

Rólam mondták

Partnereim értékelése alapján jelenleg kiváló minősítéssel rendelkezem.

Forrás és további vélemények:

Akiktől tanultam